Jytte Hollender på Facebook Jytte Hollender på LinkedIn Jytte Hollender på Twitter Tilmelding til rss feed for Jytte Hollenders blog

Tag det nu ikke personligt…

16/4 2010 | Karriereudvikling for kvinder, Kvinder og forhandling | 2 kommentarer »

Her er et rigtig godt råd:

Don’t take it personally. Women are under-paid, under-promoted and under-recognized. But that’s systemic and historic, not personal. The minute you take these offences personally, you reduce your ability to handle them. When I discovered I was being paid 50 percent of what my male peers made, I assumed it was a mistake and, on that basis, got it fixed overnight. Do I really believe it was a mistake? It doesn’t matter. Fixing it was what mattered.  This advice came to me from the female HR head who had identified the discrepancy.

Læs flere kloge ord på denne blog
2 kommentarer til “Tag det nu ikke personligt…”

  1. By Ingun Askham on apr 20, 2010 | Reply

    Interessant at læse dettte indlæg, fordi jeg gik og tænkte præcis de samme tanker i weekenden. Mine tanker blev skubbet i den retning, fordi jeg så et Buddha citat: “He is able who thinks he is able”. Straks lagde jeg det på Twitter i denne udgave: “She is able who thinks she is able” (buddha). Jeg kunne ikke lade være (smiler). Derefter gik jeg og summede over, at sådan noget netop er systemisk og historisk arv. Jeg kom også frem til den konklusion at vi kvinder ikke får en dyt ud af at tage sådan noget personligt. Tværtimod. Det er ikke synd for os! Lad fortid være fortid! Lad os så kigge fremad og ændre historien fra nu af!

  2. By Ingun Askham on apr 20, 2010 | Reply

    Interessant at læse dettte indlæg, fordi jeg gik og tænkte præcis de samme tanker i weekenden. Mine tanker blev skubbet i den retning, fordi jeg så et Buddha citat: “He is able who thinks he is able”. Straks lagde jeg det på Twitter i denne udgave: “She is able who thinks she is able” (buddha). Jeg kunne ikke lade være (smiler). Derefter gik jeg og summede over, at sådan noget netop er systemisk og historisk arv. Jeg kom også frem til den konklusion at vi kvinder ikke får en dyt ud af at tage sådan noget personligt. Tværtimod. Det er ikke synd for os! Lad fortid være fortid! Lad os så kigge fremad og ændre historien fra nu af!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.