Jytte Hollender på LinkedIn

Send det ud til hele verden :-)

3/5 2010 | Kvinder og salg og markedsføring | Kommentarer lukket til Send det ud til hele verden :-)

Eller i hvert fald til dine netværk.

Det er stadig en bevidst handling for mig og noget, jeg skal huske, at når jeg foretager mig noget i min virksomhed, som kunne være interessant for andre, så skal jeg huske også at lægge det på Facebook, linkedIn og Twitter. Det er for mig nye medier, derfor bevidst, og de er jo utrolige informationskilder.

Hvis jeg for bare få år siden skulle ud til helt så mange, ville det koste både meget tid og mange penge – nu tager det 3 minutter og er gratis.

Det er en fantastisk tid, vi lever i med utrolige muligheder 🙂

Det jeg lige har sendt ud i netværket? Se nærmere her – ugens tilbudSorry, comments for this entry are closed at this time.