Jytte Hollender på LinkedIn

“Spild nu ikke tiden…”

14/4 2010 | Kvinder og energi | Kommentarer lukket til “Spild nu ikke tiden…”

Kan man egentlig spilde tiden?

Jeg har opdaget, at jeg har noget med tid – jeg kan ikke lide ”at spilde tiden”.
Jeg blev opmærksom på, at jeg følte mig lidt rastløs, når jeg havde fri eller holdt weekend. Jeg tænkte blot det var fordi, at det kan være svært at slippe jobbet, når man nu er så privilegeret at arbejde med det man kan lide, som jeg gør.
Når jeg så skulle holde fri, så gik jeg i gang med at gøre noget – rydde op, vaske tøj, organisere hjemmet, lave orden i skuffer og skabe, læse en bøger (gerne noget jeg blev klogere af)

Men jeg nåede aldrig til det punkt, hvor jeg bare lavede ingenting.
Og det gik op for mig at jeg har en personlig overbevisning om, at man (læs jeg) ikke må spilde tiden. Og jeg kan genkalde mig sætninger fra tidligere i livet, som:

”Sid nu ikke der og spild tiden”
”Spild nu ikke tid på det”
”Brug nu tiden fornuftigt”

Men hvad er det egentligt at spilde tiden og kan det overhovedet lade sig gøre?

Måske er det vældig fornuftigt i perioder ikke at gøre noget som helst – bare at være!
Det hedder vist at lade op 🙂

Går du også rundt med overbevisninger om, hvad du(man) kan eller ikke kan og skal – så kan du måske have glæde af personlig coaching – læs mere herSorry, comments for this entry are closed at this time.