Jytte Hollender på LinkedIn

Kritik til alfahanner del 1

23/8 2010 | Maskulin og feminin kommunikation | Kommentarer lukket til Kritik til alfahanner del 1

I mit nyhedsbrev fortalte jeg om alfahanner og kritik – og et det var en meget dårlig blanding, hvis man gerne vil noget med sin karriere (hvis du ikke allerede får mit nyhedsbrev, så kontakt mig og jeg vil sende det seneste til dig).

For at udfordre mig selv, så lovede jeg ikke at give gåde råd, feedback eller kritik til mænd den næste uge.

For det første er det blevet tydeligt, hvor lidt kontakt, jeg har med alfahanner og andre mænd i mit daglige arbejdsliv. Og det er vel egentligt meget naturligt, da mit speciale er Kvinder & Karriere!

Men rent privat er jeg gift med en – heldigvis temmelig afslappet alfahan (been there – done that) så han har ikke det store behov for at bevise en hel masse. Men det giver mig en mulighed for at øve mig i ikke at give kritik.
Det har vist sig sværere, end jeg regnede med. Jeg er blevet opmærksom på hvor ofte jeg giver råd og kritik – og selvom min intention er positiv og jeg mange gange gør det i den bedste mening – så synes jeg faktisk ikke selv, at det er særligt sympatisk! Og det er svært at lade være, for det er en ganske naturlig ting for mig.

Men jeg er faktisk rimelig stolt over, at mere end halvdelen af gangene, hvor jeg er ved at give råd, feedback eller kritisere – så holder jeg det tilbage. Så der er fremskridt og det skal nok lykkes mig at nå målet i løbet af ugen.

Mere følger i morgen.Sorry, comments for this entry are closed at this time.