Jytte Hollender på Facebook Jytte Hollender på LinkedIn Jytte Hollender på Twitter Tilmelding til rss feed for Jytte Hollenders blog

Kritik til alfahanner del 1

23/8 2010 | Maskulin og feminin kommunikation | 2 kommentarer »

I mit nyhedsbrev fortalte jeg om alfahanner og kritik – og et det var en meget dårlig blanding, hvis man gerne vil noget med sin karriere (hvis du ikke allerede får mit nyhedsbrev, så kontakt mig og jeg vil sende det seneste til dig).

For at udfordre mig selv, så lovede jeg ikke at give gåde råd, feedback eller kritik til mænd den næste uge.

For det første er det blevet tydeligt, hvor lidt kontakt, jeg har med alfahanner og andre mænd i mit daglige arbejdsliv. Og det er vel egentligt meget naturligt, da mit speciale er Kvinder & Karriere!

Men rent privat er jeg gift med en – heldigvis temmelig afslappet alfahan (been there – done that) så han har ikke det store behov for at bevise en hel masse. Men det giver mig en mulighed for at øve mig i ikke at give kritik.
Det har vist sig sværere, end jeg regnede med. Jeg er blevet opmærksom på hvor ofte jeg giver råd og kritik – og selvom min intention er positiv og jeg mange gange gør det i den bedste mening – så synes jeg faktisk ikke selv, at det er særligt sympatisk! Og det er svært at lade være, for det er en ganske naturlig ting for mig.

Men jeg er faktisk rimelig stolt over, at mere end halvdelen af gangene, hvor jeg er ved at give råd, feedback eller kritisere – så holder jeg det tilbage. Så der er fremskridt og det skal nok lykkes mig at nå målet i løbet af ugen.

Mere følger i morgen.
2 kommentarer til “Kritik til alfahanner del 1”

 1. By Jeannette Refstrup on sep 1, 2010 | Reply

  Hej Jytte,
  altså nej, man skal da ikke kontakte dig for at blive tilmeldt dit nyhedsbrev, vel 😉
  Nu lærte du os jo selv på salgskurset i går, at vi skal gøre det nemt for kunderne. Så det skal du da også gøre – derfor link direkte til siden i din blogtekst … Og så få en stor, tydelig nyhedsbrevstilmeldings-blok på alle dine sider (også selv om det ser “grimt” ud).
  I øvrigt mange tak for et supergodt kursus. Det der med salg blev helt afdramatiseret, og man fik lyst til at gå hjem og gå i gang.
  Bedste hilsner fra
  Jeannette Refstrup
  Strup & Strup Kommunikation

 2. By Jytte Hollender on sep 1, 2010 | Reply

  Kære Jeannette.
  Du har da så evig ret – det skal aldrig ske igen 🙂 Og jeg vil overveje de grimme kasser!
  Tusind Tak for input.
  Jeg er glad for at du fik lyst til at gå i gang, jeg glæder mig til at høre resultaterne. Håber også, at det går godt med dit mantra 🙂
  Mange hilsener Jytte

Sorry, comments for this entry are closed at this time.