Jytte Hollender på LinkedIn

Kritik og alfahanner – sidste del

29/8 2010 | Kommunikation, Maskulin og feminin kommunikation | Kommentarer lukket til Kritik og alfahanner – sidste del

Jeg tror på, at det er godt at give sig selv nogle konkrete udfordringer. Det giver et øget fokus på et specifikt emne eller område og det sætter noget i gang – og det holder gang i den personlig udvikling.

Min udfordring med ikke at give kritik til alfahanner viste sig ikke at være så svær, for der er ikke mange af dem i mit arbejdsliv. Men det satte fokus på et område, som kan være svært for mig, fordi jeg har disse vældig høje kvalitetskrav og faktisk er temmelig kritisk.

Så jeg vil minde mig selv om, at mine kvalitetskriterier er rigtige for mig, men ikke nødvendigvis for andre.
Og jeg vil først give gode råd og forslag, når jeg bliver spurgt direkte.

Og så vil jeg gå på udkig efter nye udfordringer 🙂Sorry, comments for this entry are closed at this time.