Jytte Hollender på LinkedIn

Et nej er ikke altid et nej!

6/4 2010 | Kvinder og forhandling | Kommentarer lukket til Et nej er ikke altid et nej!

Nogle gange betyder et nej bare –  “måske”, “ikke lige nu”, “måske en anden gang” eller noget helt andet.

Min tidligere bankrådgiver sagde ja til at hæve renten på mine konto fra 0 % til 0,5 % – bare fordi jeg spurgte!
Min nye bankrådgiver sagde nej til at hæve renten yderligere, selvom jeg ville binde nogle af pengene – men det vil ikke afholde mig fra at forsøge igen – enten i den bank eller en anden. Det skal nok lykkes!

Jeg ved fra mit arbejde med karriereudvikling specielt for kvinder, at kvinder ofte tager et nej for et nej.
Det vigtigste er at bede direkte om, hvad man gerne vil have – og det næstvigtigste er ikke at lade sig slå ud af det første nej 🙂

Og med hensyn til renten:
Foreløbig har jeg oprettet to nye konti i en bank, der vil give mig 2,5%. Der kan jeg så placere nogle af pengene i en periode. Det bliver måske ikke til den store formue på et år, men det er princippet og øvelsen i at forhandle, der motiverer mig. Og der kan da nok blive til nogle gode middage, aktier, SPA ophold, kurser eller andet interessant.Sorry, comments for this entry are closed at this time.