Jytte Hollender på LinkedIn

En god skabelon til månedscheck

9/2 2011 | Kvindelig virksomhedsejer, Selvstændige kvinder | Kommentarer lukket til En god skabelon til månedscheck

For nogle år siden var jeg med i en rigtig god netværksgruppe med 5 meget kompetente kvinder, blandt andet  Abelone Glahn. Abelone er jo en klog kvinde og jeg har lært meget af hende.  Blandt andet fik jeg på et tidspunkt denne skabelon til et enkelt, men meget effektivt månedscheck.

Jeg har brugt den i flere perioder og den har givet mig et godt og enkelt overblik. Jeg tror på værdien i at stoppe op med jævne mellemrum og gøre status – og så justere sine mål og sin handlingsplan.

Den er vist egentlig beregnet mest til selvstændige, men jeg synes sagtens, den kan bruges også, hvis du er ansat.

Hent skabelonen HERSorry, comments for this entry are closed at this time.