Jytte Hollender på LinkedIn

Det magiske spørgsmål :-)

28/6 2010 | Kvinder og forhandling, Kvinder og økonomi | Kommentarer lukket til Det magiske spørgsmål :-)

I lørdags var jeg taget til en forretning, som havde en jakke, jeg gerne ville have. De havde ikke startet udsalg endnu, så jakken var til normalpris – og prisen var i og for sig rimelig, så det kunne jeg godt have betalt.

Men jeg huskede det magiske spørgsmål (eller et af dem, for der er jo flere) – “Hvornår starter I udsalg?” – og svaret var “Det gør vi sidst i næste uge, men jeg kan godt give dig en specialpris”

Det magiske spørgsmål gav mig 50 % rabat og alt hvad jeg skulle gøre, hvad at spørge. 

Vidste du forresten at 95 % af kunder overvejer ikke engang at spørge om rabat, når en vare allerede er sat ned eller på tilbud. Men der er der altså også noget at spare, specielt hvis du køber mere end en ting.

På mit kursus “Nå dine mål” får deltagerne alle de magiske spørgsmål, der kan spare penge – eller give ekstra indtægter.
Læs mere herSorry, comments for this entry are closed at this time.