Jytte Hollender på LinkedIn

Balance og at lade op…

11/5 2010 | Kvinder og energi | Kommentarer lukket til Balance og at lade op…

Ved frokostbordet i dag talte vi (4 kvinder) om hvordan vi lader op og skaber balance i en travl hverdag.

Der var flere bud: En holder en måneds orlov og har ingen planer (grænseoverskridende for mange), en holder 4 dages fri alene i sommerhus og en lader op ved at motionere, male eller lytte til musik.

Selv er jeg meget udadvent og kommunikerende i mit daglige arbejde, hvad jeg i høj grad nyder. Så når jeg skal lade op, så tager jeg væk et par dage (eller bare en halv dag) og er et sted, hvor jeg ikke behøver at være selvskabelig eller tale. Det skaber balance.

Hvordan lader du op – og husker du at prioritere det i din hverdag?Sorry, comments for this entry are closed at this time.