Jytte Hollender på LinkedIn

At holde fri – med god samvittighed

12/3 2010 | Kvinder og energi, Selvstændige kvinder | Kommentarer lukket til At holde fri – med god samvittighed

Jeg har i denne uge holdt to fridage og forkælet mig selv med et Spa-ophold i Sverige. Det har været planlagt i halvanden måned og lagt lige efter 14 dage med meget undervisning, som samtidig med, at det er sjovt og jeg nyder det, så kræver det også en del energi, fokusering og opmærksomhed.

Så dagene var lagt med omhu, måske for ikke at have alt for dårlig samvittighed.
For kender du det, at som selvstændig kan det være svært at holde rigtig fri – og så på hverdage.

Selv om de fleste af os selvstændige tit arbejder om aftenen og i weekenden, så er der jo altid noget, som man ikke er blevet færdig med og vi kan jo altid gøre mere for at få flere opgaver, kunder og indtægter.

Måske ville det være en god ide at begynde at skrive ned, hvor meget jeg arbejder, så kan jeg ”afspadsere” med god samvittighed 🙂

 Jeg besluttede mig dog for at se det som en investering i mig selv og nød det så i fulde drag!Sorry, comments for this entry are closed at this time.